losttvs:

Haha

losttvs:

Haha

(Source: lostiesarestillaround, via )

losttvs:

 

losttvs:

 

(via )

losttvs:

 

(Source: hershelgrimes, via )

celebritiesstreetstyle:

Naya Rivera

(Source: oohgomez, via oursexygomez)

branflakeme:

marikohutcherson:

TV shows I watch.

I just had a n Orgy! GREAT SHOWS :D

;D what do you watch ?

worclip:

Baan Moom (2012) by Integrated Field Co., Ltd.

Interior Designer: Porntida Kruapat & IF
Landscape Architect: 
Kirin Tanglertpanya & IF
Structural Engineer: 
Piyapong Suwanmaneechot
Mechanical Engineer: 
Mongkol Pichayakittisin
Main Contractor: 
SPC Technocons co., ltd.
Photography by 
Wison Tungthunya & IF

Location: Bangkok, Thailand

This house for a family of five is located on Sukhumvit Rd., Soi 101/1, next to their old house where they had been living since long time ago. According to the scale of the site and owner’s love of nature, open space, and gardening give an initial idea for this house design. All functions are packed and stacked into 3-storeys to provide the most open space possible on the ground level. Functional usages are one master bedroom with master bathroom for parents, 2 bedrooms and 2 bathrooms for sons, a living/dining space, a working room, an open kitchen, a Thai kitchen and a lap pool.

(Source: archdaily.com, via huynhtuananh)

worclip:

House for a Photographer II (2003-2006) by OAB Carlos Ferrater

Architects: Carlos Escura, Carlos Ferrater
Collaborator: Núria Ayala
Photography by Alejo Bagué

Location: Alcanar, Tarragona, Spain

A 250 long by 18 meters wide plot perpendicular to the sea, with an arable area, leading from the beach itself to some old ruins, canes and lemon trees.

The House for a Photographer II is at the end of the plot. Constructed on a platform 70 cm high above the level of natural floodable ground, three small irregular floor plan and section buildings dialogue through an empty space with fleeting views.

A palm grove with 52 Washingtonian palm trees leads us from the beach to the house.

The breakdown of the volumes is due to the conditions of the landscape, to the construction, and to the light which suggests a Picasso painting that was painted in the area and which is currently in the Picasso Museum in Paris.

The empty center is thus converted into the main area of the house: a tense area, made up geometrically in its upper part by means of the high opaque bodies of the various pavilions, and on the floor plan up to a height of 2.10 meters in a continuous area connecting the various shady interior areas with view of the sea, the plant background and the living areas above the platform.

The play on volume decomposition reminds us of the Picasso cubist composition. The clear-dark and the intense daylight in this area of the Mediterranean balance the topographical plentitude of this area of the Delta. 

(via huynhtuananh)